Ara 10

Caption

Mimarlık Fakültesi / Mimarlık Bölümü 2018 Güz dönemi son ders konferansı olarak 10 Aralık 2018 Pazartesi günü GSF 8. kat konferans salonunda Nevzat Sayın'ın 'Sessizce içinde yaşadığımız ve hiç konuşmadığımız bir mesele olarak mekan'  konulu konuşması gerçekleşecek.

Kas 20

Lunchtime Lecture konuğumuz Sinan Niyazioğlu, "Yüzüncü Yıldönümünde Bauhaus. Eğitim, Yönetim, Üretim" isimli konferansı ile 20 Kasım 2018 Salı günü GSF Binası 7E01 nolu amfi'de saat 13,00'da öğrencilerle buluşacaktır. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Kas 14

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ve İç Mimarlık Bölümü akademisyen ve öğrencileri 16-17-18 Temmuz 2018  tarihlerinde Ataşehir Belediyesi bünyesindeki Ataşehir Bilim ve Sanat merkezinde Geri dönüşümün önemi ve farkındalığını yaratmayı hedefleyen, “Atık Malzemelerden Ürün Tasarımı” adlı bir DIY ( Do it yourself)  çalıştay düzenlemiştir. Öğrencilerin atık malzemelerden ürettiği aydınlatmalar, 14 Kaım 2018 Çarşamba günü saat 16:30’da GSF 5. Kat ‘de sergilenecektir.

Ara 11

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nün gerçekleştirdiği ''Kentsel Dönüşüm Konferansı''  2 oturum şeklinde düzenlenecek.

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Dilek Darby'nin konuşmacı olacağı konferansın 1.oturumu 12 Kasım 2018 12.00 - 14.00 saatleri arasında, 2. oturum ise; 19 Kasım 2018 12.00 - 14.00 saatleri arasında Rektörlük Binası Mavi Salon'da gerçekleşecek.

Eki 26

Yeditepe Üniversitesi’nin tema sponsoru olduğu 4. İstanbul Tasarım Bienalinde Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Dilek Özdemir Darby, İç Mimarlık Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Aslı Akyıldız Hatırnaz ve Dr. Öğretim Üyesi Gözde Çelik, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ayşem G.

Eki 17

Mimarlık Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Gülçin Küçükkaya tarafından düzenlenen “Sultanahmet Camii ve Hipodrom” konulu mimari teknik gezi 17 Ekim 2018 Çarşamba günü gerçekleşecektir. Gezi başlangıcı Ayasofya önünde saat 14.00'da olacaktır. Gezi, tüm öğrencilerimizin katılımına açıktır.

Eki 18

Mimarlık Bölümü 2018-2019 eğitim döneminin ilk 'Lunctime Lecture' davetlisi Mimar Doğan Tekeli'nin, 18 Ekim 2018 Perşembe günü vereceği konferansın konusu 'Mimarlık Mesleği Üzerine Bir Sohbet' olacaktır. 14.00'da gerçekleşecek etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Eki 11

Acrylic Design Awards 2019, öğrencileri akrilik kullanarak tasarım yapmaya daver ediyor. Yapılacak olan öğrenci yarışmasının detayları 11 Ekim 2019 Perşembe günü 13.00-14.00 arasında GSF 7E03 nolu sınıfta yapılacak olan konferans ile duyurulacaktır. İlgili öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Nis 26

2018 Bahar Döneminin son Lunchtime Lecture davetlisi "Ulaşım Yapılarına Yenilikçi Bir Bakış Açısı: Muğla Büyükşehir Belediyesi Otogar Yapısı" konulu konferansı ile Mimar Serter Karataban olacaktır. 26 Nisan 2018 Perşembe günü saat 13.00'da GSF 7E03'te yapılacak olan konferansa tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Nis 17

Mimarlık Bölümü'nün 17 Nisan 2018 Pazartesi günü Geberit firmasının katkılarıyla gerçekleştireceği “Geberit ile Yenilikçi Çözümler” isimli malzeme tanıtım semineri Geberit Türkiye Ürün Müdürü Fikret Gençgel'in katılımıyla yapılacaktır. Yapılarda Mekanik ve Elektrik Tesisatı dersi öğrencilerine yönelik düzenlenen bu seminere tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Sayfalar