Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ortak dersler tablosunu görmek için tıklayınız.

Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü denk dersler tablosunu görmek için tıklayınız.

Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencisi olup Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nde Çift Anadal yapmak isteyen öğrencilerin Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nden alması gereken derslerin listesi için tıklayınız.

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencisi olup Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nde Çift Anadal yapmak isteyen öğrencilerin Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nden alması gereken derslerin listesi için tıklayınız.