May 14

İç Mimarlık Öğrencileri Kırmızı Salon’u Yeniden Tasarladılar

May 14

İç Mimaride Çelik Semineri - Selami Gürel

İç Mimarlık Bölümü'nde 14 Mayıs 2019 tarihinde Metal Yapı firmasından Makine Mühendisi Selami Gürel tarafından İç Mimaride Çelik konulu bir seminer gerçekleştirildi. Metal malzemenin iç mimaride strüktürel ve estetik anlamda kullanım olanaklarının incelendiği sunum, GSF Amfi 402'de yapıldı.

Nis 30

Tasarımcılar Anlatıyor – 4: “Tasarımda Hayaller ve Gerçekler” – Erhan SAĞIR

Tasarımcılar Anlatıyor seminer dizisinin dördüncüsü kapsamında, “Tasarımda Hayaller ve Gerçekler” başlıklı sunum İç Mimar Erhan SAĞIR tarafından 30 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Yeditepe Üniversitesi mezunu Erhan SAĞIR, sunumunda restoran tasarımlarına ilişkin uygulamalar üzerinde durarak, öğrencilerin meslek hayatı ile ilgili sorularını da yanıtladı.

Nis 24

Tasarımcılar Anlatıyor – 3: “Çağdaş Anlamda İç Mimari ve Ürün Tasarımı” – Daedalus

Tasarımcılar Anlatıyor seminer dizisinin üçüncüsü kapsamında, Emre EVRENOS ve Nazar ŞİGAHER ortaklığındaki Daedalus firması 26 Nisan 2019’da GSF Amfi’de  “Çağdaş Anlamda İç Mimari ve Ürün Tasarımı” başlıklı konuşmayı gerçekleştirdi. Ürün tasarım süreci ve tasarım kararları üzerine deneyimlerini paylaşan Daedalus, öğrencilerin mezun olduktan sonraki süreçle ilgili sorularını yanıtladı.

Kariyer Günü Etkinlikleri

24 Nisan 2019 tarihinde Mimarlık Fakültesi’nde GSF 7. Kata düzenlenen Kariyer Günü etkinliği’ne İç Mimarlık Bölümü oturumlarına Naif Tasarım, Puli Mimarlık, Barrisol Tekno Yapı, Quadro Design, Chime Interior gibi firmalar katılarak öğrencilerle deneyimlerini paylaştılar.

Naif Tasarım

Atık Malzemelerden Ürün Tasarımı Workshopu

Nis 09

Tasarımcılar Anlatıyor – 2 : “Gergi Tavan Sistemleri ve Aydınlatma Tasarımı” – Barrisol / Tekno Yapı

Tasarımcılar Anlatıyor seminer dizisinin ikincisi kapsamında,  “Gergi Tavan Sistemleri ve Aydınlatma Tasarımı” başlıklı seminer, Barrisol / Tekno Yapı firmasından Okan OKTAY ve Önder YAZICIOĞLU tarafından 9 Nisan 2019 Salı günü gerçekleşti.

Mar 12

Tasarımcılar Anlatıyor – 1 : “Tasarımı Konuşmak” – Puli Mimarlık Ofisi

İç Mimarlık Bölümü’nde öğrencilerin sektörel bilgilerine destek olmak ve profesyonel hayata hazırlanmada; deneyimlerini paylaşacak tasarımcılarla öğrencileri bir araya getirmek amacıyla Tasarımcılar Anlatıyor seminerler dizisi düzenleniyor. Bu seminerlerin ilki, 12 Mart 2019 Salı günü, “Tasarımı Konuşmak” adıyla Puli Mimarlık Ofisi tarafından verildi.

Puli Mimarlık Ofisi adına Katılımcılar

Alpaslan RUÇOĞLU

Ayşe ÜLKE

Ersin AZRAK