Kas 03

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nün Ataşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiği “METROPOL İSTANBUL SATIŞ OFİS BİNASININ TİYATRO, MÜZE VE SOSYAL TESİS OLARAK YENİDEN İŞLEVLENDİRİLMESİ” projesi çalışması Ödül Töreni ve Proje Sergisi

Mar 07

Superpool sunumu ile Lunchtime Lecture

Oca 16

Aslandağ Grubu- Artella markasının düzenlemiş olduğu 'Kapı Tasarlıyorum Yarışması'nın üçüncüsü, katılmak isteyen tüm öğrencilerimize açıktır. Detaylı bilgi ve yarışma şartnamesine ulaşmak için http://www.kapitasarliyorum.com.tr adresine ulaşabilirsiniz. Son teslim tarihi 11 Nisan 2019.

Oca 26

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü Kış Atölyeleri'nin ilkini bu yıl gerçekleştiriyoruz. Son başvuru tarihi: 15 Ocak 2019 Salı

Ara 10

Caption

Mimarlık Fakültesi / Mimarlık Bölümü 2018 Güz dönemi son ders konferansı olarak 10 Aralık 2018 Pazartesi günü GSF 8. kat konferans salonunda Nevzat Sayın'ın 'Sessizce içinde yaşadığımız ve hiç konuşmadığımız bir mesele olarak mekan'  konulu konuşması gerçekleşecek.

Kas 20

Lunchtime Lecture konuğumuz Sinan Niyazioğlu, "Yüzüncü Yıldönümünde Bauhaus. Eğitim, Yönetim, Üretim" isimli konferansı ile 20 Kasım 2018 Salı günü GSF Binası 7E01 nolu amfi'de saat 13,00'da öğrencilerle buluşacaktır. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Kas 14

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ve İç Mimarlık Bölümü akademisyen ve öğrencileri 16-17-18 Temmuz 2018  tarihlerinde Ataşehir Belediyesi bünyesindeki Ataşehir Bilim ve Sanat merkezinde Geri dönüşümün önemi ve farkındalığını yaratmayı hedefleyen, “Atık Malzemelerden Ürün Tasarımı” adlı bir DIY ( Do it yourself)  çalıştay düzenlemiştir. Öğrencilerin atık malzemelerden ürettiği aydınlatmalar, 14 Kaım 2018 Çarşamba günü saat 16:30’da GSF 5. Kat ‘de sergilenecektir.

Ara 11

Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nün gerçekleştirdiği ''Kentsel Dönüşüm Konferansı''  2 oturum şeklinde düzenlenecek.

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Dilek Darby'nin konuşmacı olacağı konferansın 1.oturumu 12 Kasım 2018 12.00 - 14.00 saatleri arasında, 2. oturum ise; 19 Kasım 2018 12.00 - 14.00 saatleri arasında Rektörlük Binası Mavi Salon'da gerçekleşecek.

Eki 26

Yeditepe Üniversitesi’nin tema sponsoru olduğu 4. İstanbul Tasarım Bienalinde Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Dilek Özdemir Darby, İç Mimarlık Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Aslı Akyıldız Hatırnaz ve Dr. Öğretim Üyesi Gözde Çelik, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ayşem G.

Eki 17

Mimarlık Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Gülçin Küçükkaya tarafından düzenlenen “Sultanahmet Camii ve Hipodrom” konulu mimari teknik gezi 17 Ekim 2018 Çarşamba günü gerçekleşecektir. Gezi başlangıcı Ayasofya önünde saat 14.00'da olacaktır. Gezi, tüm öğrencilerimizin katılımına açıktır.

Sayfalar