Nis 26

2018 Bahar Döneminin son Lunchtime Lecture davetlisi "Ulaşım Yapılarına Yenilikçi Bir Bakış Açısı: Muğla Büyükşehir Belediyesi Otogar Yapısı" konulu konferansı ile Mimar Serter Karataban olacaktır. 26 Nisan 2018 Perşembe günü saat 13.00'da GSF 7E03'te yapılacak olan konferansa tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Nis 17

Mimarlık Bölümü'nün 17 Nisan 2018 Pazartesi günü Geberit firmasının katkılarıyla gerçekleştireceği “Geberit ile Yenilikçi Çözümler” isimli malzeme tanıtım semineri Geberit Türkiye Ürün Müdürü Fikret Gençgel'in katılımıyla yapılacaktır. Yapılarda Mekanik ve Elektrik Tesisatı dersi öğrencilerine yönelik düzenlenen bu seminere tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Nis 12

Mimarlık Bölümü'nün bu sene 7.sini düzenlediği Mimar Sinan'ı Anma Etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek olan "Osmanlı Mimarlık Teşkilatı (Hassa Mimarlık Ocağı)'' konulu konferans bölüm öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Ayşe Gülçin Küçükkaya tarafından saat 12.00'de Rektörlük Binası, Yeşil Salonda gerçekleştirilecektir. Konferans sonrasında Süleymaniye Külliyesi'ne düzenlenecek olan gezi ile beraber bir çalıştay yapılacaktır. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Katılım için kayıt yapılması gerekmektedir.

Mar 26

Mimarlık Bölümü'nün 26 Mart 2018 Pazartesi günü Ytong firmasının katkılarıyla gerçekleştireceği “Ytong ile Yenilikçi Çözümler” isimli malzeme tanıtım semineri Mimar-İş Geliştirme Şefi Cem Engin'in katılımıyla yapılacaktır. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Mar 12

2018 Bahar Döneminin ilk Lunchtime Lecture davetlisi "Portfolyo Tasarımı" konulu konferansı ile Mehmet Sinan Yum olacaktır. 12 Mart 2018 Pazartesi günü saat 13.00'da GSF 7E03'te yapılacak olan konferansa tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Ara 04

Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü olarak 4-15 Aralık 2017 tarihinde "Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası"nda katılacağımız " İstanbul Peyzaj Mimarlığı Okulları Kolektif Sergisi" nde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Ara 11

2017 Güz Döneminin 4. Lunchtime Lecture davetlisi "İki Dünya Savaşı Arası Dönemde Türkiye Coğrafyasında Mimarlık Üretimi" konulu konferansı Mimar Aslı Can olacaktır. 11 Aralık 2017 Pazartesi günü saat 13.00'da GSF 7E03'te yapılacak olan konferansa tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Ara 07

2017 Güz Döneminin 3. Lunchtime Lecture davetlisi "Mimari ve Tipografi İlişkisi" konulu konferansı ile Grafik Tasarımcı Halil Ustaoğlu olacaktır. 7 Aralık 2017 Perşembe günü saat 13.00'da GSF 7E03'te yapılacak olan konferansa tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Sayfalar