Eki 17

Mimarlık Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Gülçin Küçükkaya tarafından düzenlenen “Sultanahmet Camii ve Hipodrom” konulu mimari teknik gezi 17 Ekim 2018 Çarşamba günü gerçekleşecektir. Gezi başlangıcı Ayasofya önünde saat 14.00'da olacaktır. Gezi, tüm öğrencilerimizin katılımına açıktır.

Eki 18

Mimarlık Bölümü 2018-2019 eğitim döneminin ilk 'Lunctime Lecture' davetlisi Mimar Doğan Tekeli'nin, 18 Ekim 2018 Perşembe günü vereceği konferansın konusu 'Mimarlık Mesleği Üzerine Bir Sohbet' olacaktır. 14.00'da gerçekleşecek etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Eki 11

Acrylic Design Awards 2019, öğrencileri akrilik kullanarak tasarım yapmaya daver ediyor. Yapılacak olan öğrenci yarışmasının detayları 11 Ekim 2019 Perşembe günü 13.00-14.00 arasında GSF 7E03 nolu sınıfta yapılacak olan konferans ile duyurulacaktır. İlgili öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Nis 26

2018 Bahar Döneminin son Lunchtime Lecture davetlisi "Ulaşım Yapılarına Yenilikçi Bir Bakış Açısı: Muğla Büyükşehir Belediyesi Otogar Yapısı" konulu konferansı ile Mimar Serter Karataban olacaktır. 26 Nisan 2018 Perşembe günü saat 13.00'da GSF 7E03'te yapılacak olan konferansa tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Nis 17

Mimarlık Bölümü'nün 17 Nisan 2018 Pazartesi günü Geberit firmasının katkılarıyla gerçekleştireceği “Geberit ile Yenilikçi Çözümler” isimli malzeme tanıtım semineri Geberit Türkiye Ürün Müdürü Fikret Gençgel'in katılımıyla yapılacaktır. Yapılarda Mekanik ve Elektrik Tesisatı dersi öğrencilerine yönelik düzenlenen bu seminere tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Nis 12

Mimarlık Bölümü'nün bu sene 7.sini düzenlediği Mimar Sinan'ı Anma Etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek olan "Osmanlı Mimarlık Teşkilatı (Hassa Mimarlık Ocağı)'' konulu konferans bölüm öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Ayşe Gülçin Küçükkaya tarafından saat 12.00'de Rektörlük Binası, Yeşil Salonda gerçekleştirilecektir. Konferans sonrasında Süleymaniye Külliyesi'ne düzenlenecek olan gezi ile beraber bir çalıştay yapılacaktır. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Katılım için kayıt yapılması gerekmektedir.

Mar 26

Mimarlık Bölümü'nün 26 Mart 2018 Pazartesi günü Ytong firmasının katkılarıyla gerçekleştireceği “Ytong ile Yenilikçi Çözümler” isimli malzeme tanıtım semineri Mimar-İş Geliştirme Şefi Cem Engin'in katılımıyla yapılacaktır. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Mar 12

2018 Bahar Döneminin ilk Lunchtime Lecture davetlisi "Portfolyo Tasarımı" konulu konferansı ile Mehmet Sinan Yum olacaktır. 12 Mart 2018 Pazartesi günü saat 13.00'da GSF 7E03'te yapılacak olan konferansa tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Sayfalar