4. İstanbul Tasarım Bienali, Tasarım Sohbetleri Gerçekleştirildi

4. İstanbul Tasarım Bienali kapsamında organize edilmiş olan “Tasarım Sohbetleri” Maratonu Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanat Fakültesi, İletişim Fakültesi'nden bölümlerin katılımıyla 19 Ekim 2018 Cuma günü Pera Müzesi Oditoryumunda gerçekleştirildi.

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden Öğr. Gör. Ergin YETKİN moderatörlüğünde gerçekleşen “Tasarımda Gelecek Eğilimleri” başlıklı sohbette Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Ayşem BAŞAR, İç Mimarlık Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Gözde ÇELİK, Dr. Öğr. Üyesi Aslı AKYILDIZ HATIRNAZ ve Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Bengi KORGAVUŞ, mimarinin, iç mimarlığın, peyzaj mimarlığının ve endüstri ürünleri tasarımının geleceğini tartıştılar.

Ne Zaman:
Cuma, 19 Ekim, 2018 - 16:00 to 18:00
Nerede:

4. İstanbul Tasarım Bienali, Tasarım Sohbetleri 19 Ekim 2018 Cuma günü Pera Müzesi Oditoryumunda gerçekleştirildi.