“Metropol İstanbul Satış Ofisi Binasının Tiyatro, Müze ve Sosyal Tesis Olarak Yeniden İşlevlendirilmesi”, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü ve Ataşehir Belediyesi Ortak Proje Çalışması, 2018 Güz Dönemi INTD 301 Proje III ve INTD 302 Proje IV dersleri dönem projesi kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Aslı AKYILDIZ HATIRNAZ, Öğr. Gör. Mine ARBAY ve Öğr. Gör. Ferhunde ERK yürütücülüğünde gerçekleştirildi. Projelerin son değerlendirmesi 8 Ocak 2019 tarihinde Ataşehir Belediyesi Başkanlık Binası’nda yapıldı. Projelerin Sergisi ve Ödül Töreni de 11 Mart 2019 tarihinde Yeditepe Üniversitesi GSF Binası 5. Kat Sergi Holünde gerçekleşti.

Ne Zaman:
Salı, 8 Ocak, 2019 - 14:00 to 16:00