Yeditepe Üniversitesi’nin tema sponsoru olduğu 4. İstanbul Tasarım Bienali kapsamında Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve İletişim Fakültesi’ndeki bölümlerin ortak katılımıyla “Tasarım Sohbetleri” maratonu gerçekleştirilmiştir.

19 Ekim  2018 Cuma günü Pera Müzesi Oditoryum'unda  10.00 - 22.00 saatleri arasında gerçekleşen “Tasarım Sohbetleri”nde, tasarım, sanat ve kültür ile ilgili, mekân, şehir, nüfus, toplumsallık ve bireysellik ilişkisi, yaşam alanları ve yaşam biçimleri, yeni görsel diller, yeni ölçümler, yeni haritalar temalı güncel tasarım konuları ele alınmıştır.

Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım & Peyzaj Mimarlığı Bölümü, İç Mimarlık Bölümü ve Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümlerinin katılımıyla gerçekleşen “Tasarımda Gelecek Eğilimleri” konulu oturuma Kentsel Tasarım & Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Bengi Korgavuş, İç Mimarlık Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Aslı Hatırnaz, Dr. Öğr. Üyesi Gözde Çelik, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Ayşem G. Başer konuşmacı olarak katılmıştır.

paylaş