Önemli Duyuru!

2017- 2018 Akademik Yılı Mimarlık Fakültesi Mezuniyet Törenimiz Hakkında Önemli Bilgilendirmeler

Değerli Öğrencilerimiz ve Saygıdeğer Aileler;

Mezunlarımızı gururla hayata uğurlayacağımız bu anlamlı günlerde tören organizasyonlarının sağlıklı sürdürülebilmesi için aşağıdaki hususları dikkatlerinize sunuyoruz.

• Mimarlık Fakültesi Mezuniyet Törenimiz, 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü, saat 14.00-16.30 arasında, Festival Alanımızda gerçekleşecektir.

• Mezuniyet Törenleri açık havada gerçekleştirilecektir.  Hafta boyunca hava sıcaklığının 28 – 30 derece olacağı tahmin edilmektedir. Tüm mezun öğrencilerimizin ve ailelerin sıcaklık ile uyumlu giysileri tercih etmeleri önerilir.

• Festival Alanı ve üniversitemizin coğrafi yapısına uygun ayakkabı seçimi, mezun öğrencilerimizin ve ailelerin daha rahat hareket etmelerini sağlayacaktır.

• Tören alanında mezun öğrenciler ve ailelerin oturacakları bölümler belirlenmiştir. Tüm konuklarımızın kendileri için ayrılan bölümlerde yerlerini almaları için gerekli yönlendirmeler tören görevlileri tarafından yapılacaktır. Mezunlarımızın ve ailelerin tören görevlilerinin yönlendirmelerine uymaları hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederiz.

• Öğrencilerimizin tören başlamadan önce Fakültelerimiz tarafından belirlenen toplanma yerlerinde bildirilen toplanma saatinden önce hazır bulunmalarını önemle rica ederiz.

• Törenlere özel araçları ile gelecek ailelerimiz için otopark yönlendirmesi yine tören görevlileri tarafından yapılacaktır. Otoparklardan tören alanına ring araçları ile sürekli servis hizmeti verilecektir. Kampüs içinde trafiğin aksamaması için ring güzergahları ve ara yollara araç park edilmemesini, görevlilerin yönlendirmelerine uyulmasını rica ederiz.

• Törenler süresince profesyonel fotoğraf çekimleri İSTEK Foto Film Merkezi tarafından gerçekleştirilecektir. Kokteyl alanında aileler ile birlikte fotoğraf çekimi için ayrı bir mekan da hazırlanmıştır. Ailelerimizin tören esnasında fotoğraf çekimi için yerlerinden ayrılmamaları törenlerin aksamadan yürütülmesi için son derece önemlidir.

• Mezun öğrencilerimiz kep ve cübbelerini Mühendislik Binası giriş katında yer alan B 316, B 317 ve B318 nolu sınıflardan satın alabilirler. Kiralama yapmak isteyen öğrencilerimiz tören günlerinde, tören saatinden önce yine aynı sınıflarda kiralama yapabilirler.

• 2017 Güz ve 2018 Bahar Dönemi'nde mezuniyete hak kazanan öğrencilerimizin Mimarlık Fakültemize uğrayıp ilişik kesme işlemi yapmaları gerekmektedir. Öğrencilerimiz bu sayede, Mezuniyet Törenimizde diplomalarını alabileceklerdir.

• Mezuniyet katılacak olan öğrencilerimiz, misafir olarak yanlarında en fazla 3 kişi getirebilecektir.

• İl dışından gelecek olan ailelere, bağlı olan yurtlarımızda en fazla 4 kişiye kadar oda tahsis edilecektir.

2017 – 2018 Akademik Yılının en gururlu haftasında sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,