Ön Kayıt Yaptıramayan Öğrencilerimizin Dikkatine;

2019 Bahar Dönemi Ön Kayıt Süreci, 22.01.2019 Salı (Bugün) saat 23.59 itibariyle sona erecektir. Bu nedenle Ön Kayıt sürecini tamamlamamış olan öğrencilerimizin Ön Kayıtlarını yaptırması gerekmektedir. Aksi takdirde aşağıdaki ‘Ek İlave Ders Yükü Esasları’na bağlı olarak Kesin Kayıt yapamayacaklar ve Add-Drop Günleri’nde en fazla 3 ders ekleyebilecek ve normal dönem ders yükünü eksik olarak alacaklardır.

Add/drop haftasında en fazla 3 ders için işlem yapılabilir.

• Bu madde kapsamında öğrencilerimizin dersler için Ön Kayıt ve Kesin Kayıt dönemlerini en etkin ve verimli kullanması gerekmektedir. Örneğin öğrencimizin içinde bulunduğu dönem normal ders yükü 5 ise ön kayıtta 5 dersini seçmediyse, kesin kayıt ve add/drop döneminde en fazla 3 ders ekleyebilir ve normal dönem ders yükünü eksik olarak alır.’

Dikkatinize ve bilgilerinize sunarız.

Mimarlık Fakültesi Dekanlığı