EDA TAŞPINAR/YILDIZ DÜKKANI KOZMETİK MAĞAZA TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI DUYURUSU

Eda Taşpınar/Yıldız Dükkanı kozmetik markasının alışveriş merkezlerinde açılacak olan mini-shop (kiosk) ve mağazaları için konsept tasarım yarışması düzenlenecektir. Yarışma, Yeditepe Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’ndeki mimarlık ve iç mimarlık lisans öğrencilerinin katılımına açıktır. Yarışmaya katılacak her ekipte en az bir mimarlık ve bir iç mimarlık lisans öğrencisi bulunması zorunludur.

ÖDÜLLER:

1. Ödül: 6.000 TL

2. Ödül: 5.000 TL

3. Ödül: 4.000 TL

JÜRİ ÜYELERİ:

Eda Taşpınar, Yıldız Dükkanı Yönetim Kurulu Başkanı

Fatih Savata, Mall Logistics Yönetim Kurulu Başkanı

Efe Urgunlu, İç Mimar, No:3 Mimarlık Kurucu Ortağı

Ece Ceylan Baba, Doç. Dr., Yeditepe Üniversitesi, Mimarlık Bölüm Başkanı

Aslı Akyıldız Hatırnaz, Dr. Öğr. Üyesi, Yeditepe Üniversitesi, İç Mimarlık Bölümü Öğr. Üyesi

YARIŞMA TAKVİMİ:

Yarışmanın İlanı: 20 Aralık 2019

Yarışma Soru-Cevap Toplantısı: 2 Ocak 2020, Saat: 14:00 (Toplantıya tüm jüri üyeleri katılacaktır. Yarışmaya katılacak tüm öğrencilerin soru-cevap toplantısına katılması beklenmektedir. Toplantı yeri fakülte internet sitesinde duyurulacaktır.)

Proje Teslim Tarihi: 31 Ocak 2020, Saat: 15:00 – 17:00, Yer: Mimarlık Fakültesi, 7i48 (Arş. Gör. Erdal Kondakcı)

Jüri Değerlendirmesi: 4 Şubat 2020

Sonuçların Açıklanması ve Ödül Töreni: 4 Şubat 2020

Sergi: Fakülte internet sitesinden duyurulacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Yarışmaya katılacak olan ekiplerin şartnamede yer alan yarışma katılım formunu, 27.12.2019 tarihine kadar kendi bölümlerindeki raportöre teslim ederek yarışmaya ön kayıt yapmaları gerekmektedir.

Şartname ve yarışma dosyalarını indirmek için: https://drive.google.com/drive/folders/1hV5ZRSLFgjWP91Z4giuyIUm-rymzECyN?usp=sharing