Sivrice-Elazığ İçin Araştırmaya Dayalı Proje ve Master Plan Stüdyosu İçin Açık Çağrı

Yeditepe Üniversitesi-Mimarlık Bölümü, EAA-Emre Arolat Mimarlık, Sivrice Belediyesi ve Elazığ Sanayi Ve Ticaret Odası işbirliğiyle yürütülen iki sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Yeditepe Üniversitesi, Mimarlık Yüksek Lisans - Doktora programları ve Emre Arolat işbirliğiyle, 2020 sonbahar döneminde ve 2021 bahar döneminde araştırma projesi ve master plan stüdyosu gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerden, sürdürülebilirlik, duyarlılık, ekolojik yaşam alanları gibi konuları dikkate alarak, gelecekteki tüm kalkınma kararları için bir dizi ilke veya kılavuz oluşturmak üzere Sivrice ilçesi hakkında araştırma yapmaları ve bilgi üretmeleri beklenmektedir. Başvuru bilgisi ve ayrıntıların yer aldığı poster için lütfen tıklayınız.