ÖNEMLİ DUYURU: OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE KARİYER ETKİNLİKLERİ 1- 3 ARALIK TARİHLERİNE ERTELENMİŞTİR. SEMİNERLER 1 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ PROGRAMDA BELİRTİLEN SAATLERDE YAPILACAKTIR.

Mimarlık Fakültesi Güz Dönemi Kariyer Etkinlikleri kapsamında 30 Kasım - 2 Aralık 2021 tarihleri arasında Materialog / Tasarım Group ile malzeme sergisi ve seminerler dizisi düzenlenecektir.

Yurtiçi ve yurtdışından inovatif ürünlerin yer aldığı malzeme sergisi Mimarlık Fakültesi 2. kat stüdyo holünde üç gün boyunca saat 10:00 - 16:00 arasında ziyarete açık olacaktır. Material meets isimli seminerler dizisi ise 30 Kasım 2021 tarihinde yine Mimarlık Fakültesi 2. kat stüdyolarında saat 10:00 - 15:00 arasında 6 yapı firmasının katılımı ile gerçekleşecektir.