Yeditepe Üniversitesi’nin tema sponsoru olduğu 4. İstanbul Tasarım Bienalinde Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Dilek Özdemir Darby, İç Mimarlık Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Aslı Akyıldız Hatırnaz ve Dr. Öğretim Üyesi Gözde Çelik, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ayşem G. Başar ve Öğretim Görevlisi Ergin Yetkin’in imzasını taşıyan “İstanbul’u Çocuk Gözünden Haritalama” projesinde, 8 İSTEK Okulundan, 6-12 yaş arası toplam 14 çocuğun katılımıyla gerçekleştirilmiş Workshop’ta n elde edilen verilerle, 26 Ekim’de Akbank Sanat’taki derslikte sergilenecek.

4.İstanbul Tasarım Bienali ile ilgili  detaylı bilgi almak için sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

aschoolofschools.iksv.org

Ne Zaman: