Designer Habitat Workshopu

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş. (İZFAŞ) tarafından organize edilen Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık ve Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı, İTÜ Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı, MSGSÜ Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı ve İç Mimarlık bölümleri tarafından yürütülen “Designer Habitat” workshopu kapsamında İTÜ ve MSGSÜ’nden öğrencilerle birlikte 7 Şubat 2019 ve 25 Şubat 2019 tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi Etkinlik Çadırında proje çalışmaları ve sunumları gerçekleştirildi. 8 Şubat 2019 Granitaş fabrika gezisi yapıldı. 16 Şubat 2019 tarihinde İZFAŞ İzmir Fuarı’na proje alanı tespitine ve mekan analizine yönelik teknik ziyaret gerçekleştirildi. 28-30 Mart tarihleri arasında düzenlenen İzmir Mermer Fuarında “Designer Habitat” workshopu sonuç ürünleri sergilendi.

Ne Zaman:
Perşembe, 28 Mart, 2019 - 09:00 to Cuma, 29 Mart, 2019 - 18:00