Yeditepe Üniversitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) Ticaret Bakanlığı koordinasyonuyla bu yıl 14-17 Kasım'da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği Design Week Turkey'e katıldı.

Türkiye'de tasarım kültürünün oluşmasına ve Türk tasarımcıların dünyaya tanıtılmasına katkı sağlayan Design Week Turkey'de Yeditepe Üniversitesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümü tarafından düzenlenen öğrenci işleri sergisi ile temsil edildi. Serginin yanı sıra organizasyonun Design Talks seminerleri kapsamında; Endüstri ürünleri tasarımı bölüm başkanı Dr. Ayşem Gülin Başar, Öğr. Üyesi Ergin Yetkin, Polin Waterparks firmasından Tasarım Ar-Ge departmanı müdürü Utku Onursal Gülistanoğlu ile bölüm öğrencileri Mehmet Cem Reyhan ve Ozan Tandoğan "Endüstri Ürünleri Tasarımı Disiplininde Farklı Bir Deneyim; Öğrenci ve Tasarımcı Gözünden Su Parkı Elemanları Tasarımı" konulu bir söyleşi de düzenlediler. Söyleşi 14 Kasım'da 15.00-15.45 saatleri arasında gerçekleşti.

Design Week Turkey 2019 Yeditepe

Ne Zaman: