Elazığ Şehir Merkezinde Sürdürülebilir Konut ve Kentsel Tasarım Konulu İleri Seviye Tasarım Stüdyosu İçin Açık Çağrı

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü, EAA-Emre Arolat Mimarlık, Elazığ Belediyesi ve Elazığ Sanayi Ve Ticaret Odası işbirliğiyle yürütülen iki sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 2020 Güz döneminde, Doç.Dr. Ece Ceylan Baba ve Emre Arolat'ın yürütücülüğünde bir tasarım stüdyosu gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerden Ocak 2020'de depremden etkilenen Elazığ şehri için sürdürülebilir ve alternatif mimari tasarım çözümleri ve önerilerine odaklanmaları ve 2020'nin başından itibaren dünyayı etkileyen coronavirus COVİD-19 pandemisi gibi olağanüstü durumlarla başa çıkma önerileri geliştirmeleri beklenmektedir. Başvuru bilgisi ve ayrıntıların yer aldığı poster için lütfen tıklayınız.

2020-2021 Güz Dönemi'nde Mimari Tasarım V (Arch 453) veya Mimari Tasarım VI (Arch 493) alacak olan öğrenciler Post-Elazığ tasarım stüdyosuna başvurubilirler. Post-Elazığ tasarım stüdyosu, öğrencinin bu dönem alması gereken tasarım stüdyosu dersi yerine sayılacaktır. Kontenjan 15 kişi ile sınırlı olup başvuru için gerekli belgeler posterde yer almaktadır.