►Bölüm Başkanı Mesajı

► Fotoğraflarla Yeditepe

► Yeditepe'de Sosyal Yaşam

Tanıtım Filmi

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü; profesyonellerden ve akademisyenlerden oluşturduğu akademik kadrosu ile tasarım eğitiminde sürekli zenginleşmeyi hedefliyor ve bu yolla oluşan geniş bir perspektifi eğitime aktarıyor. Bölümümüz uygulamaya yönelik, yaratıcılığı vurgulayan, bir eğitim yaklaşımını benimsiyor. Çeşitli sektörlerden yerel, ulusal ve uluslararası firmalarla Üniversite-Sanayi işbirliğiyle yürütülen eğitim projeleri öğrencileri çok daha deneyimli, disiplinlerarası çalışmaya yatkın ve profesyonel hale getiriyor.
Bölüm mezunlarımız, ulusal ve küresel düzeyde etki yapan nitelikli tasarımların geliştirilmesine katkıda bulunarak, Türkiye’de Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümlerinde akademik liderler olarak rol oynuyor. Bölümümüzün dünyanın çeşitli ülkelerinden tasarım okullarıyla öğrenci ve öğretim üyesi değişimi anlaşması bulunuyor. Üniversitemizde veya fakültemizde yer alan diğer bölümler ile gerçekleştirilen çift anadal ve yan dal anlaşmalarıyla öğrencilerimiz, ilgi duydukları alanlarda eğitim yelpazelerini genişletebiliyor.

ÇALIŞMA ALANLARI
Mezunlarımız endüstri ürünleri tasarımcısı olarak mobilya, otomotiv, dayanıklı tüketim ürünleri, fuar-stand, medikal, yat tasarımı gibi sanayilerde iş olanaklarına sahip olabiliyorlar.

►Mezunlarımız

► Tercih Robotu

Tanıtım Filmi

E - Broşür

► Kontenjan ve Puanlar

► Başvuru Koşulları

► Burs Olanakları

► Konaklama

► Sıkça Sorulan Sorular

► Kayıt

► Ücretler

► Lise Yaz Okulu

► İngilizce Yaz Kampı

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 1 - 17 Ağustos 2018 tarihlerinde hafta sonu dâhil 09.00 - 17.30 saatleri arasında Üniversitemiz 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası -1. katta gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Günleri süresince kampüsümüzü ziyaret edecek adaylar; Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak; akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus – Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite Adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen Geleceği Planla tercih platformunu kullanarak; Vakıf ve Devlet Üniversitelerinin son 3 yılı kapsayan KontenjanBaşarı SırasıPuanAkademisyen Sayısı ve Ders Programlarını inceleyerek, kendi tercih listelerini oluşturabilecekler.

► Üniversite Ulaşım

Sosyal Medyada Fakültemiz