►Bölüm Başkanı Mesajı

► Fotoğraflarla Yeditepe

► Yeditepe'de Sosyal Yaşam

Tanıtım Filmi

İç Mimarlık Bölümü; eğitimde ulusal ve uluslararası ölçütlere eşdeğer, kuram ve uygulama alanında yetkin, disiplinlerarası işbirliği kurabilen, çağın dinamiklerine uyabilen, etik değerler taşıyan iç mimarlar yetiştiriyor. Deneyimli kadromuz, sağlıklı ve sürdürülebilir bir gelecek için vizyon geliştirmeyi olduğu kadar, yaratıcı ve eleştirel düşünceyi teşvik etmeyi, tasarım sürecinin genel düzenini tanıtmayı, verilen bilginin karmaşık iç mekân sistemlerine uygulanmasına ilişkin altyapıyı öğrencilere vermeyi amaçlıyor. Eğitim anlayışını mimarlık formasyonu üzerine temellenerek geliştiren öğretim programı, öğrencilere iç mekân tasarımını etkileyen sosyal, kültürel, psikolojik, çevresel, teknik, ekonomik, sanatsal olguları ve bu olgular arası ilişkileri kavrama becerilerini kazandıracak teorik ve uygulamalı dersler içeriyor.
Öğrencilerimiz, bölümün Erasmus programı çerçevesinde anlaşmalı olduğu üniversitelerde yurt dışında eğitim alma olanağına sahip olabiliyor.

İç Mimarlık Bölümü

ÇALIŞMA ALANLARI
Mezunlarımız, özel sektörde ve kamu sektöründe proje tasarım, uygulama, danışmanlık, ürün satış, mobilya tasarım, akademisyenlik ve bilirkişilik pozisyonlarında iş olanakları buluyor.

►Mezunlarımız

► Tercih Robotu

Tanıtım Filmi

E - Broşür

► Kontenjan ve Puanlar

► Başvuru Koşulları

► Burs Olanakları

► Konaklama

► Sıkça Sorulan Sorular

► Kayıt

► Ücretler

► Lise Yaz Okulu

► İngilizce Yaz Kampı

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl 1 - 17 Ağustos 2018 tarihlerinde hafta sonu dâhil 09.00 - 17.30 saatleri arasında Üniversitemiz 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası -1. katta gerçekleştirilecektir.

Tanıtım Günleri süresince kampüsümüzü ziyaret edecek adaylar; Yeditepe Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak; akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus – Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite Adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen Geleceği Planla tercih platformunu kullanarak; Vakıf ve Devlet Üniversitelerinin son 3 yılı kapsayan KontenjanBaşarı SırasıPuanAkademisyen Sayısı ve Ders Programlarını inceleyerek, kendi tercih listelerini oluşturabilecekler.

► Üniversite Ulaşım

Sosyal Medyada Fakültemiz